محبان اهل بیت (ع) روستای تلخ بخش آئین سنتی پخت حلیم را در ایام محرم، در روز تاسوعا و شب عاشورای حسینی، اربعین و چهل و هشتم محرم برگزار می کنند.
همسایه ها، عابرین، جوانان و دسته های زنجیر زنان و سینه زنان و هر قشری یک به یک بر سر دیگ حلیم نذری می آیند و هرکس نذر و آرزوی داشته باشد، چوب حلیم را به دست می گیرد و با صلوات مدتی حلیم را به هم می زند و حاجتشان را با توسل به امام حسین (ع) از خدا طلب می کنند.
منبع:وبلاگ رسمی روستای تلخ بخش
برای مشاهده مطالب بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
گفتنی است: بر سر دیگ حلیم صلوات و زیارت عاشورا خوانده می شود . گندم پوست شده، گوشت گوسفند، کره، نمک و جاشنی های دیگر از مواد استفاده شده در پخت حلیم نذری است.
طبخ حلیم روستای تلخ بخش
طبخ حلیم روستای تلخ بخش
طبخ حلیم روستای تلخ بخش
طبخ حلیم روستای تلخ بخش
منبع:وبلاگ رسمی روستای تلخ بخش