روستای تلخ بخش

نگینی در شرق ایران

روستای تلخ بخش

نگینی در شرق ایران

گزارش تصویری تهیه حلیم عاشور در روستای تلخ بخش پاییز ۹۴

محبان اهل بیت (ع) روستای تلخ بخش آئین سنتی پخت حلیم را در ایام محرم، در روز تاسوعا و شب عاشورای حسینی، اربعین و چهل و هشتم محرم برگزار می کنند.


 

همسایه ها، عابرین، جوانان و دسته های زنجیر زنان و سینه زنان و هر قشری یک به یک بر سر دیگ حلیم نذری می آیند و هرکس نذر و آرزوی داشته باشد، چوب حلیم را به دست می گیرد و با صلوات مدتی حلیم را به هم می زند و حاجتشان را با توسل به امام حسین (ع) از خدا طلب می کنند. 

منبع:وبلاگ رسمی روستای تلخ بخش

برای مشاهده مطالب بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید. 

ادامه مطلب ...

گزارش تصویری برداشت زعفران روستای تلخ بخش پاییز ۹۴

برداشت گل زعفران در اوایل فصل پاییز شروع می شود و تا حدود یک ماه به طول می انجامد. در پایین گزارش تصویری از برداشت گل زعفران در روستای تلخ بخش می توانید مشاهده نمایید.

منبع: وبلاگ رسمی روستای تلخ بخش

برای مشاهده تصاویر بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید. 

ادامه مطلب ...

آغاز برداشت گل زعفران در روستای تلخ بخش پاییز ۹۴

گل زعفران معمولاً در اواسط پاییز برداشت می شود و روش متداول برداشت آن دستی است. پس از نخستین آبیاری گیاه زعفران شروع به رشد می کند. در تربت حیدریه گلهای زعفران غالباً از اوایل آبان تا اوایل آذر ظاهر می شود و به محض پیداشدن اولین گلها در مزرعه، برداشت محصول آغاز می شود.

 زمان برداشت زعفران بستگی به شرایط محیطی و زراعی دارد. عملیات برداشت گل در یک مزرعه حداکثر 20 روز به طول می انجامد.

منبع:وبلاگ رسمی روستای تلخ بخش

برای مشاهده تصاویر بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.   ادامه مطلب ...

پخش حلیم نذری تاسوعای حسینی ۹۴ روستای تلخ بخش

روزهای عاشورا و تاسوعا در کم تر خانه ای پخت و پز می شود زیرا مردم ترجیح می دهند در این روزها از غذاهای متبرک نذری بخورند.

منبع:وبلاگ رسمی روستای تلخ بخش

برای مشاهده تصاویر بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.  ادامه مطلب ...